Mon - Sat: 9:00 - 18:00
Sat-Sun Closed
032 336833
Телефон
Пловдив, ул. „Княз Александър   I-ви Батенберг“ 42

За нас

Агенция за преводи „Виа Литера“ ООД е учредена през 2009 г.

Преводачите, с които работим, са филолози или специалисти в конкретна сфера от живота и притежават професионален опит в извършването на преводи. Работата на мениджърите на проекти, в комбинация с опита на преводачите и ефективността на работните процедури, дава възможност нашата агенция за преводи да предоставя услуги с високо качество, което може да задоволи изискванията дори на най-претенциозните клиенти.

Въпреки че сме сравнително млада агенция за преводи, дългогодишният опит и интуицията на управленския екип стоят в основата на добрата комуникация с клиентите, правилното разбиране на техните изисквания и професионалното и сериозно отношение към изпълнението в срок на възложените проекти. С цел да отговорим на непрекъснато нарастващите изисквания в областта на преводите по отношение на качество, бързина и цена, нашата агенция следи и се стреми да прилага последните технологични новости в областта на преводаческата дейност.

Агенцията има сключен договор с дирекция „Консулски отношения“ на Министерство на външните работи на Република България за извършване на официални преводи на документи и други книжа. Работата на агенцията е съобразена с изискванията относно предоставянето на преводачески услуги, посочени в стандарт БДС EN 15038:2006.

© Copyright 2024 Via Littera.. All Rights Reserved.

Search